Copyright

Copyright

Alle rechten zijn voorbehouden aan Vinsio. Niets van het fotomateriaal, teksten, logo's of eventueel ander materiaal van de website van Vinsio mag worden verveelvoudigd, opgeslagen of weergegeven op andere websites, boeken, magazines of geautomatiseerd gegevensbestand zonder voorafgaande schriftelijke (e-mail)toestemming van Vinsio.

Foto's, logo's en afbeeldingen

Voor alle foto's en andere afbeeldingen en / of logo's op de website van Vinsio geldt een copyright en mogen niet zonder toestemming worden overgenomen. Wanneer u gebruik wenst te maken van een foto, logo of afbeelding, neem dan contact met ons op.

Merken

Het logo evenals het woord Vinsio, zijn eigendom van Vinsio en mogen op geen enkele manier buiten ons weten om worden gebruikt of in combinatie worden gebracht met iets anders dan de website van Vinsio.

Informatie op de website

Deze site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan onze klanten. Op deze website kunnen interactieve pagina’s aangeboden worden zoals reviews en Q & A’s. Vinsio is niet verantwoordelijk voor meningen en boodschappen die door bezoekers/gebruikers op de website geplaatst zijn, en deze meningen en boodschappen geven niet de mening of het beleid van Vinsio weer.