Hd kleuren op aluminium

HD kleuren & scherpte

Vuurstendig

Waterbestendig

Waterbestendig

Super scherp

Super scherp

Licht van gewicht

Licht van gewicht

Luxe ophangsysteem

Luxe ophangsysteem

Beleef het groots

Foto op aluminium groot formaat

Goed ingepakt

Foto op aluminium in een doss

Direct aan de muur

Foto op aluminium ophangsysteem

Inclusief ophangsysteem

Gratis verzending!

Levering binnen 5 werkdagen

Gratis foto controle

Foto op Aluminium Canvas 3d
Foto op Aluminium Canvas 3d

Breng je herinneringen tot leven op Aluminium 3D

Jouw foto laten sublimeren op een aluminium 3D fotopaneel brengt je herinneringen tot leven. Door sublimatietechniek wordt een helder en scherp resultaat verkregen op aluminium. De randen van het fotopaneel zijn gezet in een hoek van 90°. Doordat de foto doorloopt over de randen hebben wij een uniek product weten te creëren. Verras je vrienden en familie door jouw foto af te laten drukken op aluminium. 

Laat je foto APK keuren

Strak tegen de muur

De achterzijde van het fotopaneel bevat een aluminium ophangsysteem. Het ophangsysteem is even hoog als de omgezetten zijkanten. Hierdoor komt het fotopaneel strak tegen de muur aan te hangen. Doordat de randen zijn omgezet kijk je vanaf de zijkant tegen de zijkant en van het fotopaneel aan. De randen zijn iets rond gebogen wat het fotopaneel eleganter maakt.

Robuust en duurzaam

Door gebruik te maken van hoge kwaliteit aluminium blijft je foto jarenlang goed. De UV werende coating zorgt ervoor dat je foto niet verkleurt en daarom veel langer mee gaat dan andere fotoafdrukken. Daarnaast is het fotopaneel eenvoudig schoon te maken met water en zelfs reinigingsmiddelen. Een product om trots op te zijn!

Bestel je foto op het formaat 50 x 80cm